Merluciu fript in tigaie cu smantana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • merluciu file-1500g
  • smanatana-500ml
  • unt-100g
  • usturoi
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se topeste untul intr-o tigaie incapatoare, la foc mic se caleste usturoiul timp de 3 min. Se adauga pestele si se frige la foc potrivit timp de 8 min pe fiecare parte pana capata o culoare brun-aurie. Se adauga amestecand smantana sarea,piperul si jumate din cantitatea de patrunjel tocat, apoi se inabusa totul inca 2 min.

Se poate servi cu pireu, cartofi pai, orez cu legume,etc

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Pui cu sparanghel si cartofi

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise