Tai carnea de pe os, o faci bucati si o prajesti in 40 g unt. Dupa ce s-a rumenit putin, adaugi o ceasca de apa, putina sare si fierbi inabusit, pana scade tot lichidul. Lasi sa se raceasca, apoi dai de doua ori prin masina de tocat. Speli merele, le tai un capac in dreptul cozii, scoti cat mai mult miez, fara sa spargi merele, apoi umpli cu carnea tocata. Le asezi intr-o cratita, cu capacul in sus. Zaharul il caramelizezi usor si stingi cu o ceasca de apa. Dai in 2-3 clocote, dupa care torni peste mere. Dai cratita la cuptor, la foc potrivit si o tii pana se inmoaie merele. Le servesti calde!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise