Intr-un vas se pun galbenusurile cu sarea, aromele si scortisoara si se amesteca.
Se pune apoi uleiul si cca 400 ml lapte si se amesteca.
Se pune apoi toata faina si se amesteca bine, cu dosul unei linguri de lemn, pina cind compozitia nu mai are cocoloase. Se dilueaza cu restul de lapte, adaugind putin cite putin, la inceput.
Se adauga merele rase, se amesteca bine, apoi se pun albusurile (batute spuma) si se amesteca incet, pina ce compozitia e omogena.
Se prajesc, in ulei fierbinte, luand din compozitie cu o lingura.
Prajite, se pun pe servetele absorbante. Se servesc caldute sau reci, presarate cu zahar pudra si scortisoara pudra.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise