Mere coapte lipicioase

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 mere, curatate de smaburi, coaja si injumatatite
  • 4 lingurite stafide
  • 100 gr nuga, rupta in bucatele
  • 50 gr bomboane spumante

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 200ᵒC. Aseaza merele intr-un vas termorezistent cu partea taiata in sus.

Pune cate 1 lingurita stafide in fiecare jumatate de mar, apoi presara nugaua, in mod egal. Deasupra pune bomboane spumante si da totul la cuptor 20-25 minute, pana cand merele s-au inmuiat.

:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitai blogul http://lauradfood.blogspot.com/

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise