Mere Bucovinene

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 mere de marime medie (sau mai multe in functie de diametrul tavii)
  • zahar
  • margarina/unt
  • zaharvanilinat

Mod de preparare

Se spala merele si se incearca scoaterea cotorului fara a taia marul (pe la partea superioara). Merele nu se cojesc de coaja In locul gol din mijlocul marului se pune o lingurita de zahar, un cub de margarina/unt si zaharul vanilinat. Se pun intr-o tava si se dau la cuptor pentru aproximativ 30 minute.

Se servesc reci

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise