Melcisori de pizza cu foietaj

Melcisori de pizza cu foietaj. Lasam aluatul la decongelat. Dam branza pe razatoarea mare, apoi facem un sos amestecand intr-un bol.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Melcisori de pizza cu foietaj

Ingrediente

  • 1 aluat foietaj (400 g) congelat
  • cca. 150-200 g telemea sau orice branza sarata
  • 4 linguri bulion
  • 2 linguri de apa
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 1 ou

Mod de preparare

Lasam aluatul la decongelat. Dam branza pe razatoarea mare, apoi facem un sos amestecand intr-un bol urmatoarele ingrediente: bulion, apa, oregano, sare si piper dupa gust.

Pe foaia de aluat distribuim tot sosul, apoi adaugam branza razuita. Rulam aluatul si formam o rulada pe care o taiem felii.

Eu am pus feliile intr-o tava de briose pentru a-si pastra forma, insa daca nu aveti o astfel de tava, le puteti pune intr-o tava normala tapetata cu hartie de copt.

Fiecare adancitura a tavii am uns-o cu ulei si am pus cate o bucata de hartie de copt.

Am asezat feliile si le-am uns cu ou batut.

Le-am dat la cuptorul preincalzit la foc mediu, aproximativ 20 de minute, pana cand s-au rumenit frumos,

Le-am lasat la racit, apoi le-am servit.

Delicioase! Le mai puteti adauga si sunca sau orice va place. Le puteti pune la pachet pentru scoala sau serviciu.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise