Inmuiati fasolea uscata in apa rece de cu seara, iar a doua zi clatiti-o bine, acoperiti-o cu apa sarata, lasati-o sa fiarba 30 de minute si clatiti-o din nou.
Puneti o oala cu apa pe foc si cand incepe sa clocoteasca apa, introduceti 30 de secunde legumele si ardeiul iute si clatiti-le apoi cu apa rece.
Puneti intr-o craticioara otetul, zaharul, mararul, un varf de cutit de sare si 2 linguri cu apa, lasati sa fiarba pana ce se dizolva zaharul, turnati aceasta zeama, impreuna cu uleiul de masline, peste legume si lasati-le sa se patrunda o ora.
Fierbeti pastele in apa cu sare, lasati-le sa se scurga, amestecati-le cu legumele, adaugati piper dupa gust si serviti-le imediat.
Sau: lasati melcisorii sa se raceasca, inainte de a-i amesteca cu legumele si serviti-i ca salata.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise