Impartim untul in doua.Melcii se lasa sa se decongeleze putin cupa care ii adaugam intr-un vas cu o parte de unt. Ii lasam sa fiarba in unt 10 minute.Daca apa scade prea mult,adaugam cate o lingura de apa.Separat incalzim untul.Cand incepe sa fiarba adaugam boaia si stingem repede cu o lingura de apa.Se adauga ceapa verde taiata de 3-5 cm.Se fierbe totul inca un minut cat sa scada sosul.
Pe mijlocul unei farfurii intinse se aseaza un fir de spagheti cat sa separe farfuria in doua.Intr-o parte adaugam melcii fierti in unt,iar in cealalta jumatate sosul de unt cu boia si ceapa.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise