Melba de piersici

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri de mure (de preferat proaspete, dar puteti folosi si din conserva)
  • 1 lingura de zahar
  • 3 cupe de inghetata de vanilie
  • jumatate de conserva mica de piersici feliate

Mod de preparare

1. Presarati zaharul pe mure. Are un gust mai bun daca murele sunt putin zdrobite !

2. Lasati deoparte 5 minute pana cand se dizolva zaharul.

3. Asezati inghetata intr-o cupa. Aranjati feliile de piersica deasupra inghetatei si turnati siropul peste inghetata.

4. Asezati murele deasupra si gata: melba de piersici cremoasa si delicioasa !

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Mucenici moldovenesti

Mucenici muntenesti

Reteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise