Se transeaza pieptul de puila portie
-se condimenteza
-se face pe gratar pieptul impreuna cu baconul taiat fisi
-cind acestea sunt gata se aseaza pe un platou frunzele de salata peste acestea pieptul facut la gratar,o lingurita de ketchup peste pieptul de pui fisia de costita mozzarela taiata feli maslinele verzi si se rade cascaval si ardeiul gras taiat fisii subtiri.
-(sau mai exzista o varianta la cuptorin care)
-se pune pieptul asezat pe staniol apoi in ordiea urmatoare -ketchup mozzarela -becon-maslinele ardeiul gras taiat si o felie de cascaval deasupra,
-se da la cuptor 15 minute
-se serveste la platou asezonat cu frunze de salata ca decor si feli de rosi
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise