Medalion de carne

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne de porc-muschi
  • 2 cepe verzi
  • 1 catel de usturoi
  • 2-3 fire de rosmarin proaspat
  • sare,piper
  • 1 pahar lapte
  • 1 pahar vin alb
  • 1 cutie smantana
  • ulei de masline

Mod de preparare

Taiem carnea felii mai groase si le legam cu ata de bucatarie,pe fiecare felie adaugam un ram de rosmarin si legam bine!

Pregatim saramura:amestecam vinul cu laptele ,usturoiul tocat fin,sare,piper si alte ramurele de rosmarin!

Asezam carnea intr-o tava,acoperim cu saramura preparata, si lasam cam 1 ora

Intr-o tigaie calim ceapa taiata fina,o acoperim cu apa si lasam sa fiarba,pana scade toata apa,adaugam putin ulei si carnea scoasa din saramura,prajim pe ambele parti,acoperim cu saramura si continuam coacerea ,

la sfarsit adaugam cutiuta de smantana,amestecam bine dupa care servim!

Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...

Cartofi noi la tigaie

Reteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise