Medalioane mexicane

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Medalioane mexicane

Ingrediente

  • 800 grame carne de vita
  • 2 cepe rosii medii
  • 400 grame ame3stec mexican de legume
  • 1 conserva de ciuperci
  • 3 linguri ulei
  • 3 lingurite baza pentru mancaruri(Delikat, Maggi etc.)
  • sare, piper, boia
  • apa

Mod de preparare

Se taie carnea in felii de jumatatea palmei, se prajesc feliile pe ambele parti in ulei. In uleiul ramas se caleste ceapa taiata marunt, se presara boia si se aseaza feliile de carne. Se adauga putina apa, baza pentru mancaruri, piperul si se fierbe sub capac.Cand e aproape gata, se adauga ciupercile spalate si taiate, apoi amestecul mexican de legume. Daca mai trebuie, adaugam apa, pana fierb si legumele.

Se serveste cu orez fiert.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise