Portionam muschiul de vita in medalioane cam de 1 cm grosime.
Intr-un bol amestecam uleiul cu cimbrul maruntit ( nici nu va ganditi ce aroma buna capata astfel medalioanele) si ungem pe ambele parti medalioanele.
Le lasam sa se patrunda bine, cam 15 minute, apoi asezonam medalioanele cu sare si piper proaspat macinat.
Cartofii curatati ii dam pe razatoarea mare si ii amestecam cu ouale, sare,piper si marar verde tocat.
Amestecam sa se omogenizeze , apoi pe o tava captusita cu hartie de copt si stropita cu putin ulei,punem cu o lingura gramajoare din compozitia de cartofi, pe care le aplatizam putin.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit , pina se coc chiftelutele subtiri de cartofi.Sa nu uitati sa le intoarceti si pe cealalta parte.
Intr-o tigaie non aderenta topim untul si prajim medalioanele pe ambele parti.Cand sunt gata, le scoatem pe hartie absorbanta si le tinem la cald.
Curatam , tocam si sotam ceapa si usturoiul verde, adaugam feliile de ciuperci , asezonam si lasam sa se faca ciupercile cam 5-10 minute.
Le pastram pe toate la cald si apoi le montam pe farfurie astfel: asezam o chifteluta de cartof, deasupra o frunzulita de salata verde, apoi medalionul prajit , peste care punem niste ciuperci sotate.
Este o mancare savuroasa de care veti fi, cu siguranta incantate....merita sa incercati.
Pofta mare sa aveti !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/05/medalioane-de-vitel-cu-ciuperci-si.html
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise