Se taie muschiuletul felii groase cat inaltimea costitei, se invelesc feliile de muschiulet cu cate o felie de costita si se prinde cu o scobitoare, se prajesc la foc mic intr-o tigaie cu putin ulei asu unt, pe toate partile, dupa prajire se scot medalioanele si se baga intrun vas termorezistent si se tin la cald. In sosul ramas de la prajire se soteaza ciupercile 10 min. Se sareaza si pipereaza dupa gust se opreste focul si se adauga smantana si nucsoara rasa si se toarna peste medalioane, se acopera si se lasa la cald 10 min. Se serveste cu piure de cartofi sau cu orez si cu un vin roze demisec puternic fructat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise