Medalioane cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg muschiulet de porc
  • 10 felii subtiri de costita afumata si uscata
  • 1kg ciuperci
  • 500g smantana
  • sare si piper dupa gust
  • 1 varf cutit nucsoara rasa

Mod de preparare

Se taie muschiuletul felii groase cat inaltimea costitei, se invelesc feliile de muschiulet cu cate o felie de costita si se prinde cu o scobitoare, se prajesc la foc mic intr-o tigaie cu putin ulei asu unt, pe toate partile, dupa prajire se scot medalioanele si se baga intrun vas termorezistent si se tin la cald. In sosul ramas de la prajire se soteaza ciupercile 10 min. Se sareaza si pipereaza dupa gust se opreste focul si se adauga smantana si nucsoara rasa si se toarna peste medalioane, se acopera si se lasa la cald 10 min. Se serveste cu piure de cartofi sau cu orez si cu un vin roze demisec puternic fructat.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise