Spalam pulpele de pui , le taiem pe jumatate si le punem la fiert cu un praf de sare. Cand incep sa fiarba inlaturam spuma si adaugam ceapa tocata marunt, mazarea si foaia de dafin. Lasam sa fiarba totul la foc mic, aproximativ 35-40 de minute. Cand este carnea fiarta, o scoatem, o alegem de pe oase , o rupem fasii si o punem din nou in mazare. Diluam 2 linguri de bulion cu zeama de carne, punem si o lingura cu faina si omogenizam bine. Acest amestec il adaugam in mancare si mai lasam sa fiarba inca 10 minute. Condimentam cu sare si piper. Adaugam si mararul verde (eu l-am pus in farfurie in momentul servirii).
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise