Mazare cu pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 400 gr mazare inghetata
  • 200 gr baby carotts inghetati
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri faina
  • sare
  • 6 linguri ulei masline
  • 2 linguri pasta de tomate
  • marar
  • sare

Mod de preparare

Pulpele curatate in prealabil le prajim usor in 3 linguri ulei. Le prajim doar 3-4 minute pe fiecare parte, apoi adaugam cate un pic de apa, pana ce acestea sunt fierte.Intre timp pregatim mazarea.Intr-o tigaie teflonata incalzim 3 linguri de ulei. Adaugam zaharul si lasam pana isi schimba usor culoarea. Adaugam apoi faina si imediat turnam un pahar cu apa. Lasam 2-3 minute amestecul pe foc, apoi adaugam mazarea si morcovii. Amestecam frecvent pentru a nu se lipii. Daca este cazul mai adaugam cate putina apa. Cand mazarea este aproape fiarta punem pulpele si sosul in care au fiert acestea. Potrivim de sare si adaugam si pasta de tomate.Mai lasam pe foc 5-10 minute, apoi adaugam mararul tocat marunt.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise