Mazare cu Pui

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 Pulpe de pui dezosate
  • 1 Ceapa
  • 1 Ardei gras
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 borcan de mazare
  • 150 gr pasta de tomate
  • 2 linguri faina
  • 750 ml de apa
  • 2 cuburi delikat (pui si vita am pus)

Mod de preparare

-Se iau pulpele se asezoneaza se pun in tigaia incinsa cu o lingura de ulei de masline.

-Dupa ce s-au rumenit pulpele se scot pe un fund si se feliaza fasii.

-La foc mediu se asaza o oala mare in care se pun 2 linguri de ulei de masline, ceapa si ardeiul tocat marunt, 1 lingurita de sare , un varf boia de ardei si un varf de cimbru.

-Dupa ce s-au calit se adauga apa si cele 2 cuburi delikat.

-Se lasa sa dea in clocot 5 minute.

-Separat, intr-un castron, se amesteca faina cu 5-10 linguri de apa si pasta de tomata, se varsa in oala impreuna cu mazarea.

-Dupa alte 5 minute de fiert se adauga carnea si se mai lasa la foc mic timp de 10-15 minute pentru a prinde consistenta.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise