Mazare cu pipote la cuptor

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • * 1 cutie de mazare,
  • * 1/2 kg de pipote,
  • * 1 ardei,
  • * 1 cana apa
  • * morcov,
  • * pastarnac,
  • * ceapa,
  • * sare,
  • * cimbru
  • * piper alb
  • * marar

Mod de preparare

Intr-o cratita fierbeti putin pipotele cu sare, pt k mazarea este deja fiarta( dak puneti mazare congelata le puteti pune fara a le mai fierbe)

Am pus sarea, piperul, cimbrul si am amestecat un pic in mazare. Am taiat legumele si le-am pus intr-o tava de yena, peste care am pus mazarea si pipotele fierte, 5-6 linguri de ulei si le-am amestecat.

acoperim vasul cu o folie de aluminiu si bagam la cuptor.

Am lasat la cuptor cam 30 min cu folia, dupa care am indepartat-o si am mai lasat 15 min.

Dupa ce am scos tava din cuptor presaram marar taiat marunt.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise