Intr-o cratita fierbeti putin pipotele cu sare, pt k mazarea este deja fiarta( dak puneti mazare congelata le puteti pune fara a le mai fierbe)
Am pus sarea, piperul, cimbrul si am amestecat un pic in mazare. Am taiat legumele si le-am pus intr-o tava de yena, peste care am pus mazarea si pipotele fierte, 5-6 linguri de ulei si le-am amestecat.
acoperim vasul cu o folie de aluminiu si bagam la cuptor.
Am lasat la cuptor cam 30 min cu folia, dupa care am indepartat-o si am mai lasat 15 min.
Dupa ce am scos tava din cuptor presaram marar taiat marunt.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise