Mazare cu carne de pui si morcov

Timp pregatire
59 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 500 g de carne de pui
  • 1 kg de mazare
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 2 bucati de ardei gras
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 lingurita de boia
  • 1 conserva de rosii
  • 5 g de piper
  • 2 linguri de pasta de rosii

Mod de preparare

Taiem pulpele de pui in mai multe bucatele si le punem la foc sa fiarba intr-un litru de apa.Ceapa tocata marunt, apoi morcovii taiati fasii mai grosute si ardeiul gras tocat se calesc in putin ulei.Turnam carnea fiarta cu tot cu zeama.

Tocam patrunjelul marunt si-l adaugam, apoi boiaua de ardei dulce si piperul boabe.

La final punem conserva de rosii cuburi,mazarea spalata si scursa bine si pasta de tomate desfacuta in cateva linguri de zeama.

Lasam sa mai fiarba 10 minute si oprim focul.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise