Mazare cu carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 g carne de porc
  • 1 kg mazare boabe
  • 1 ceapa mai mare(ceapa verde)
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • pasta de ardei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete. Ceapa se curata si se toaca marunt si se caleste in putin ulei.Adaugam o lingura pasta de ardei, bucatile de carne , sare si piper si 0,5 l apa, amestecam , punem capacul si lasam sa fiarba bine.

Cind e aproape fiarta carnea , adaugam mazarea si verdeata tocata marunt. Se poate adauga si putin usturoi tocat marunt.

Lasam sa mai fiarba 10 minute si se poate servi.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise