Mazare cu aripioare la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 Borcane de Mazare
  • 8 Aripioare
  • 1 Ardei rosu ( tocat marunt )
  • 2 Cepe ( tocate marunt )
  • 1 Morcov ( ras )
  • 3 linguri de unt
  • 3 linguri de bulion
  • 3 Foi de dafin
  • 1 Legatura de Patrunjel
  • 1 Lingura delicat ( secretul gustului )

Mod de preparare

Aripioarele se fierb intr-o oala, se spumeaza si se pun deoparte.

Se incinge untul intr-o tigaie si se calesc ceapa, bulionul, morcovul si ardeiul.

Intr-o oala ( pentru cuptor ) se pun aripioarele, mazarea din borcan cu tot cu apa , legumele calite si foile de dafin.

Se mai completeaza cu apa daca mai este necesar.

Se baga totul la cuptorul bine incins pentru 40 de minute.

Se condimenteaza dupa gust.

Dupa ce a fost scoasa din cuptor se adauga patrunjelul tocat marunt.

Sa aveti pofta !

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise