Se incinge cuptorul la 190⁰C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma de masina.
Intr-un vas, se bat albusurile spuma cu un praf de sare.Intr-un alt vas, se bate untul cu 100 gr zahar, zaharul vanilat, esenta de portocale, scortisoara si coaja rasa de lamaie.Se adauga galbenusurile si se mixeaza.Se incorporeaza apoi faina amestecata cu praful de copt.In final, se inglobeaza albusurile spuma apoi ciocolata si caspunii.Compozitia obtinuta se pune in forma si se da la copt 30-40 minute.Se lasa sa se raceasca apoi se decoreaza cu fondant sau creme de diferite culori dupa fantezia ficaruia.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise