marmelada de caise foarte coapte

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg caise
  • 1 kg zahar

Mod de preparare

Se dau caisele prin masina de tocat.

Se fierbe zaharul cu atita apa cit sa-l poata dozolva, pina se leaga, se adauga piureul de caise amestecind continuu 15- 20 minute pina marmelada este buna de pus in borcane.

Se mai pot fierbe de la inceput zaharul cu piureul de caise, dar in cazul acesta trebuie amestecat continuu ca sa nu se lipeasca, sa nu se arda marmelada.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise