Marinata pentru miel cu mustar si busuioc pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 12-16 cotlete miel)
  • 2 linguri mustar Dijon
  • 1 lingurita mustar boabe
  • 2 catei usturoi pisati
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingurita suc lamiae
  • 2 lingurite busuioc uscate
  • 1 lingurita piper proaspat macinat

Mod de preparare

Punem toate ingredientele intr-un bol mai mare si le amestecam, apoi ungem fiecare cotlet cu aceasta.

Pregatim aparatul de vidat FoodSaver si il conectam, cu ajutorul furtunului special, la caserola de marinare rapida.

Punem cotletele in caserola pentru marinare rapida, scurgem ce a ramas in bol peste cotlete, punem capacul, intoarcem botonul alb cu sageata in dreptul semnului de vas inchis si pornim aparatul de vidat de 3 ori. Carnea este deja marinata, intr-un timp deosebit de scurt, optiune foarte utila atunci cand nu avem timp sa o lasam la marinat de pe o zi pe alta.

Dupa doar 15 minute putem pregati cotletele de miel (ied, berbecut sau oaie) la gratar, cu sugestia de a nu le gati prea tare. Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise