Vom toca ceapa verde, apoi dam prin razatoare ghimbirul. Le punem intr-un bol incapator si le amestecam, apoi dam prin marinata cotletele de miel.
Pregatim aparatul de marinat FoodSaver si caserola pentru marinare rapida.
Punem cotletele in tava pentru marinare rapida, scurgem marinata ramasa peste carne, punem capacul si inchidem ermetic, rotim butonul pana la semnul ce indica caserola inchisa, apoi folosim furtunul ce o leaga de aparatul de vidat Food Saver.
Pornim aparatul si repetam operatiunea de 3 ori. Acest lucru ne asigura o marinare rapida si o carne frageda si aromata in doar cateva minute.
Daca avem un aparat ce are functie de marinare, folosim doar o singura data functia respectiva. Dupa acest interval deconectam caserola de la furtun, rotim butonul alb pentru a o deschide si asta este tot!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise