Marinata in stil asiatic pentru miel pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Marinata in stil asiatic pentru miel pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Ingrediente

  • 2 cepe verzi mici
  • 4 linguri sos dulce de soia
  • 1 lingura sos de peste
  • 2 linguri ulei susan
  • 1 lingurita suc lamaie
  • 1 lingurita ghimbir proaspat ras
  • 1/2 lingurita turmeric
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Vom toca ceapa verde, apoi dam prin razatoare ghimbirul. Le punem intr-un bol incapator si le amestecam, apoi dam prin marinata cotletele de miel.

Pregatim aparatul de marinat FoodSaver si caserola pentru marinare rapida.

Punem cotletele in tava pentru marinare rapida, scurgem marinata ramasa peste carne, punem capacul si inchidem ermetic, rotim butonul pana la semnul ce indica caserola inchisa, apoi folosim furtunul ce o leaga de aparatul de vidat Food Saver.

Pornim aparatul si repetam operatiunea de 3 ori. Acest lucru ne asigura o marinare rapida si o carne frageda si aromata in doar cateva minute.

Daca avem un aparat ce are functie de marinare, folosim doar o singura data functia respectiva. Dupa acest interval deconectam caserola de la furtun, rotim butonul alb pentru a o deschide si asta este tot!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Pui cu sparanghel si cartofi

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise