Marinata din peste cu carne alba

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • peste
  • sare
  • apa
  • otet
  • ulei
  • morcovi
  • ceapa
  • foi dafin
  • piper boabe

Mod de preparare

Pestele curatat si spalat bine se taie bucati de 2-3 cm. Se sareaza bine si se pune intr-un vas,se acopera si se da la rece 24h. Dupa 24h se clateste si se pune in vas adaugand apa si otet (la o cana otet 2 cani apa) pana se acopera apoi dam din nou 24h la frigider. Dupa 24h se stoarce pestele, se pune in vas si se pune ulei pana se acopera si da 24h la frigider. Dupa 24h stoarcem pestele de ulei iar uleiul il punem la fiert.pregatim felii de morcovi si ceapa. Se asaza in borcane un strat de morcvi,unul de ceapa,unul de peste,etc si mai adaugam piper boabe si foi dafin. Punem uleiul clocotit in borcane,si le lasam la frigider 7-10 zile,depinde de marimea pestelui.eu de obicei folosesc scobari sau platici chiar si stiuci mai mici. Dureaza pana se poate manca dar merita asteptarea.

Pofta buna!

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise