Pestele curatat si spalat bine se taie bucati de 2-3 cm. Se sareaza bine si se pune intr-un vas,se acopera si se da la rece 24h. Dupa 24h se clateste si se pune in vas adaugand apa si otet (la o cana otet 2 cani apa) pana se acopera apoi dam din nou 24h la frigider. Dupa 24h se stoarce pestele, se pune in vas si se pune ulei pana se acopera si da 24h la frigider. Dupa 24h stoarcem pestele de ulei iar uleiul il punem la fiert.pregatim felii de morcovi si ceapa. Se asaza in borcane un strat de morcvi,unul de ceapa,unul de peste,etc si mai adaugam piper boabe si foi dafin. Punem uleiul clocotit in borcane,si le lasam la frigider 7-10 zile,depinde de marimea pestelui.eu de obicei folosesc scobari sau platici chiar si stiuci mai mici. Dureaza pana se poate manca dar merita asteptarea.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise