Marinata a la Jamie Oliver pentru carne de oaie pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de oaia (sau ied, berbec, miel)
  • 2 cepe rosii
  • Pentru marinata
  • 1 lingura paprika afumata
  • 2 cuisoare
  • 1/2 lingurita chimion macinat
  • 2 lingurite de boabe de coriandru
  • sare de mare, dupa gust
  • boabe de piper

Mod de preparare

Carnea se taie in bucati egale, de circa 2,5 cm.

Condimentele pentru marinata se pun in mojar si se maruntesc.

Bucatile se carne se aseaza in recipientul pentru marinat si se amesteca bine cu condimentele si uleiul de masline.

Se pregatesc aparatul de marinat FoodSaver si caserola pentru marinare rapida.

Se pune capacul caserolei si se intoarce butonul in dreptul semnului de "vas inchis".

Se introduce furtunul in orificiul butonului alb, iar celalalt capat al furtunului in orificiul de pe aparatul de vidat. Se videaza de trei ori.

Se iau bucati de carne si se infig pe bete de frigarui, alternand cu bucati de ceapa rosie.

Se pregatesc pe gratar.

Se servesc cu o salata si alaturi de garnitura preferata.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise