Manti (galuste turcesti) se fierb ca pe macaroane dar nu trebuie sa se desfaca, apoi se scurge toata apa si se lasa la racit. Intr-un castron amestecam iaurtul cu apa cat sa se subtieze compozitia dar nu trebuie sa fie apoasa si mai punem putina sare dupa gust si putin usturoi pisat. In tigaie se incinge uleiul apoi punem putina boia iute/dulce, cimbru si menta putin mai multa si le lasam foarte putin sa se prajeasca. Iaurtul se pune peste manti racite (daca sunt calde iaurtul se branzeste) si se amesteca. Uleiul cu condimentele se pun deasupra la fiecare persoana in momentul servirii. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise