Se pune uleiul la incins cu untul se pun la prajit aripioarele ,se scot dupa ce s-au rumenit usor,se pun bucatelele de bacon. Dupa ce s-au rumenit usor se scot si ele, se adauga arpagicul curatat, se scoate si el, in aceeasi grasime se pun si ciupercutele intregi. Se calesc un pic si se scot si ele. In uleiul ramas se pune ceapa taiata ceapa ce se inmoaie, se adauga faina, smantana si sosul soia, se stinge cu apa si se pun aripioarele, kaiserul, arpagicul si catre final ciupercile. Se pune si lingurita de knorr de gaina, se potriveste de sare, piper si se da la cuptor pt 15-20 min. Se pune la final marar si patrunjel tocat. Pofta buna!!! E delicioasa!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise