Am curatat ceapa ,am taiat rondele si am pus-o intr-o oala teflon impreuna cu inimile,sare si piper si i lingura de ulei de masline.Le-am lasat sa se caleasca ,inimile si-au lasat apa asa ca n-a fost nevoie sa mai adaug.Am curatat si prazul care l-am taiat rondele subtirele si l-am adaugat peste cam dupa 10 minute,adaugand si un pahar de apa.Am acoperit cratita si le-am lasat la inabusit vreo 45 min(am pus si jumatate din mararul tocat).Dupa acele 45 min am adaugat si maslinele,le-am lasat sa dea un clocot si am adaugat 1 lingura de bulion facut in casa.Inca 5 minute pe foc,verificam sarea,adaugam restul de marar si oprim focul.Mie imi plac foarte mult verdeturile asa ca pun din belsug la orice gatesc. A iesit un deliciu....e pentru prima oara cand fac cu inimi de pui, in general fac cu aripioare.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise