Mancarica de porc in vin cu mamaliguta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 400 g carne de porc
  • - 1 ceapa medie
  • - 1/2 catel de usturoi
  • - 1 pahar de vin rosu sec
  • - sare, piper, busuioc,patrunjel, ulei de masline
  • Mamaliga se face traditional

Mod de preparare

Se caleste ceapa tocata fin cu usturoiul rondele in putin ulei de masline.

Carnea se taie cubulete si se pune peste ceapa si usturoi la calit putin.

Se adauga o cana de apa, sare, piper, busuiocul si se lasa la fiert ~ 1/2 ora.

cand este aproape gata se dauga cana de vin si se mai lasa 15 min la fiert pana scade si se adauga patrujelul tocat fin

se serveste cu mamaliguta si un pahar de vin rosu- DELICIOASA

Pofta buna!

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise