Gaturile de curcan se spala bine apoi se taie in bucati de marime medie.Se caleste ceapa in ulei incins se condimenteaza cu sare si piper (acum puteti pune si atat ardeii cat si morcovii tocati marunt ),se adauga carnea apoi se lasa cateva minute sa se innabuse dupa care se adauga mazarea(daca folosim mazare din conserva o punem in mancare mai la sfarsit ),se completeaza cu apa si se lasa la fiert.Se verifica din cand in cand daca e fiarta carnea si mazarea.Spre sfarsit se adauga sucul de rosii si se mai lasa sa dea cateva clocote.Se serveste cu marar proaspat deasupra sau se poate amesteca mararul in mancare.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise