Mancarica de mazare cu gaturi de curcan

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 gaturi de curcan (approx. 1 kg)
  • 450 grame mazare ( am pus congelata )
  • 2 cepe albe taiate marunt
  • morcovi,ardei optional (nu am pus)
  • suc de rosii
  • sare ,piper
  • o legatura de marar

Mod de preparare

Gaturile de curcan se spala bine apoi se taie in bucati de marime medie.Se caleste ceapa in ulei incins se condimenteaza cu sare si piper (acum puteti pune si atat ardeii cat si morcovii tocati marunt ),se adauga carnea apoi se lasa cateva minute sa se innabuse dupa care se adauga mazarea(daca folosim mazare din conserva o punem in mancare mai la sfarsit ),se completeaza cu apa si se lasa la fiert.Se verifica din cand in cand daca e fiarta carnea si mazarea.Spre sfarsit se adauga sucul de rosii si se mai lasa sa dea cateva clocote.Se serveste cu marar proaspat deasupra sau se poate amesteca mararul in mancare.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise