Mancarica de gogosari

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 gogosari( ardei capia)
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura pasta de tomate
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Gogosarii se curata de cotor si se taie felii subtiri. Ceapa se curata si se taie solzisori.

Impreuna se calesc la foc cat de mic in putin ulei. Daca scad mult, se adauga 2-3 linguri de apa.Lasam sa fiarba bine si apoi adaugam pasta de tomate si cimbrul. Mai lasam sa dea doua clocote si apoi lasam sa se raceasca.

Mancarica se serveste la fripturi sau de post se poate manca cu paine moale...

Pofta mare !

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise