mancarica de fasole verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole verde
  • 4 cepe verzi
  • 2 morcovi
  • 2 ardei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • marar verde

Mod de preparare

Se incinge putin ulei si se pune ceapa tocata, morcovul ras, ardeiul tocat si fasolea spalata, curatata, taiata bucati. Se inabusa putin, apoi se adauga apa cat sa le acopere. Cand este fiarta pe jumatate, se pune sare, iar dupa ce a fiert bine se adauga pasta de tomate si marar.

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Ostropel de pui

Negresa cu ciocolata

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise