Mancarica de fasole verde cu usturoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1kg de pastai verzi sau galbene
  • 1 ceapa marisoara
  • 5 - 3 catei de usturoi
  • 1 lingura rasa
  • delikatpiper alb,
  • o lingura rasa boia iute
  • o legatura patrunjel

Mod de preparare

Fasolea verde scazuta cu usturoi este delicoasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu legume caliti ceapa tocata marunt. Cand devine aurie am adaugat 5 catei de usturoi pisati si am mai lasat un minut. Am adaugat pastaile, apoi am pus 400 de ml de apa calduta. Cand a inceput sa fiarba am adaugat boia iute si al lasat sa fiarba 30 de minute. Am adaugat si cei 3 catei de usturoi pisati, am potrivit de sare si am pus patrunjel tocat marunt ai am lasat 10 minute fara capac

Va doresc pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise