MANCARICA DE CEAPA CU CARNE

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 500 g de ceapa tocata
  • cate o legatura de marar
  • patrunjel tocate marunt
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • delikat dupa gust
  • un piept si pulpele de la un pui

Mod de preparare

Carnea se prajeste, ceapa se caleste impreuna cu verdeata si apoi se adauga carnea prajia, totul se acopera cu apa, se adauga pasta de tomate si se lasa sa fiarba. Dupa ce este gata se persara cu verdeata tocata marunt.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise