Ceapa se taie marunt si se caleste in 50ml ulei, apoi adaugam morcovul rondele, ardeiul, telina si pulpele spalate si taiate in doua sau puiul taiat bucatele, apa, condimentam si lasam sa fiarba cca 10 min. Cartofii se taie in 6 si ii adaugam peste carne. Recomand sa facem aceasta mancarica in ceaun de 4l. Lasam la fiert , inca 15-20min. Acum adaugam sucul de rosii si usturoiul pisat. Daca apa scade prea tare mai adaugam si-i dam gust.
Se serveste cu mamaliguta, mujdei de usturoi si gogonele murate.
E o bunatate de te lingi pe degete. :)
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise