Mancare englezeasca din cartofi cu costita

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 500g costita afumata
  • 400 ml supa de carne (cub)
  • 250 ml lapte
  • 2 cepe
  • 125 g branza rasa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii se curata, se spala si se taie in felii subtiri. Ceapa se curata si se toaca marunt. Costita se taie in cuburi mici. Intr-un vas (yena) cu capac se aseaza straturi succesive de cartofi, costita si ceapa, incepand si terminand cu cartofii. Supa se amesteca cu laptele, sare si piper. Se toarna peste cartofi si se dau la cuptor la foc mediu o ora. Apoi se scoate se pune branza rasa peste si se mai da la ciptor 15 minute.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise