Se curata vinetele partial de coaja si se spala, se pun apoi in apa cu sare pentru 20 minute. Se scot vinetele si se lasa la scurs pentru 5-10 minute dupa care se taie cuburi.
Intr-o cratita se pun 2-3 linguri ulei de masline la care se adauga ceapa alba tocata, se caleste la foc mediu si se adauga ardeii taiati cubulete, rosiile (decojite), o ceapa rosie taiata rondele groase, sarea, foile de dafin, corindrul si o ligurita de oregano. Se amesteca bine si se poate adauga putina apa, 30-40 ml. Se pune un capac deasupra si se lasa la foc mediu aproximativ 35-40 min. Amestecati bland din cand in cand. Cand e gata mai puneti o ceapa rosie taiata fin rondele si usturoiul dupa gust.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise