Se spala stevia frunza cu frunza si se curata de cotor si de continuarea cotorului in frunza. Se pune intr-o oala mai mare apa la fiert si cand clocoteste se pune stevia sa se opareasca. Dupa ce si-a micsorat din volum se scoate din oala cu o paleta si se lasa la racit. In acest timp se toaca cele 2 cepe si se pun cu apa la fiert. Cand cepele au fiert se pune peste ele stevia taiata feliute, se amesteca si se lasa sa fiarba putin. Cand stevia e fiarta se pune bulionul si faina, ambele amestecate cu apa rece. Se pun cele 2 lingurite rase de Secretul gustului si se lasa sa mai fiarba pana se leaga faina. Cand aceasta s-a legat se stinge.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise