Conecteaza la o sursa de curent Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
Conecteaza la o sursa de curent Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Seteaza functia Brown/Saute, fara a pune capacul. Pune uleiul de masline si lasa-l sa se incinga. Prajeste puiul in putin ulei pana pielea devine crocanta.Scoate puiul si pune zaharul si untul.Adauga gutuile curatate de samburi si taiate in felii groase. Gateste gutuile 2-3 minute.Adauga puiul si vinul, apoi pune capacul peste aparat. Din meniul aparatului se selcteaza functia Meat/Stew, cu durata de 25 minute, apoi tasta Start. Dupa terminarea programului deschide supapa de eliberare aburi, apoi se deschide capacul.Dizolva amidonul in 70-100 ml apa rece.Pune-l peste mancarea gatita, asezoneaza cu sare si pier si gateste inca 2-3 minute pe functia Brown/Saute, fara a pune capacul. O mancare extrem de savuroasa cu un sos dulce-acrisor, numai bun cu un piure de cartofi. Sa va fie de bine!!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise