se spala pieptul de pui si se taie cubulete, separat se taie ceapa marunt se pune in uleiul incins cu sare, piper, busuioc, oregano si o lingurita de delicat, se lasa la innabusit dupa care se adauga ciupercile taiate, se adauga un pahar de apa, iar cind a scazut un pic se pun bucatile de pui, se mai adauga 2 pahare de apa si se lasa la foc mic;dupa 20 de minute se adauga usturoiul taiat marunt si bulionul, se mai pune 1/2 pahar de apa si se da la cuptor; cind scad ebine se scoate din cuptor si se presara deasupra patrunjel verde tocat. Pofta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise