Mâncare de post cu ciuperci şi dovleac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Mâncare de post cu ciuperci şi dovleac

Ingrediente

  • vreo 10 ciuperci champignons mai mari
  • 1 ceapă
  • 1 căpăţână de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • pătrunjel verde
  • Varianta 2(mai adăugaţi):
  • o jumătate de cană de orez fiert
  • 4 linguri de pastă de roşii

Mod de preparare

Ciupercile se curăţă, se păstrează picioruşele care se toacă . Se călesc picioruşele cu ceapa în ulei de măsline.Se adaugă la sfârşit si putin usturoi şi pătrunjel tocat. Eu am tăiat în fiecare ciupercă 1 căţel de usturoi. Pentru cine doreşte se poate adăuga orez fiert şi pastă de roşii în umplutură.

Pune ciupercile în tavă. Umple-le şi adaugă un strop de ulei de măsline.

Dacă îţi place dovleacul, pune şi câteva felii în tavă, se vor coace şi iau savoarea sucului lasat de ciuperci.

Coace în cuptor preîncălzit până se fac. Presară pătrunjel vede la servire.

Serveşte cu salata verde si cu roşii. Cui nu-i place dovleacul poate servi cu piure de cartofi, fasole scăzută.

NOTĂ

Pentru reţetă obişnuită poţi adăuga nişte cârnat tocat în umplutura cu orez.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Pui cu sparanghel si cartofi

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise