Mancare de orez de post

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 grame orez; 1 ceapa; 4 graunti de usturoi; 1 cutie de ciuperci; 1 morcov; 2 cartofi; 1 ardei gras verde; marar;

Mod de preparare

Se caleste ceapa in 2 linguri de ulei.Se adauga morcovele taiat rondele si ardeiul taiat feliute subtiri si se mai lasa la calit 2 minute. Caartofi se taie bucati si se pun peste legumele calite. Se adauga o cana de apa si se lasa sa fiarba timp de 15 minute (se adauga apa cate putina din cand in cand).Dupa 15 minute se adauga si oreszul, la o cana de orez se pun 3 de apa si se lasa la fiert pana cand se fierbe bobul de orez. Intre timp se adauga si ciupercile, condimente si usturoiul. Se presara marar dupa ce se ia dupa foc... Pofta buna

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise