Taiem bucati potrivite coastele de porc,le condimentam cu sare si piper macinat .Intr-o tigaie mai adanca incingem uleiul si rumenim coastele pe ambele parti dupa care le scoatem pe o farfurie.Tot in acest ulei sotam ceapa si usturoiul ,taiate marunt ,timp de 30 de sec.Adaugam apoi mini-carotele,bucatile de coaste , apa cat sa acopere,potrivim de sare si lasam sa fiarba pana cand atat atat morcovul cat si carnea sunt aproape facute.Adaugam apoi si mazarea (a mea a fiert foaaaaaaaaaaaarte repede),cateva foi de dafin,cateva boabe de piper si completam cu apa astfel incat totul sa fie acoperit de aceasta.La final adaugam si pasta de tomate ,potrivim de sare si piper,adaugam si ceva marar verde (daca este cazul si un pic de zahar............eu nu am folosit pentru ca era o mazare tare dulce )si lasam sa dea in cateva clocote.
Asezonam cu marar verde si ne asezam la masa.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise