Se înmoaie lintea 2-3 ore în apă rece.
Se căleşte ceapa tăiată în ulei, apoi se adaugă costiţa sau baconul. Eu am pus şi o fâşie de ţelină şi 2 morcovi.
Când ceapa se aureşte, adăugaţi o linguriţă de curry şi puţin lapte de cocos.
Se continuă călirea, se adaugă roşiile sau pastă de tomate, restul de curry, amestecaţi şi adăugaţi lintea scursă de apă.
Lăsaţi pe foc mic pâna se fierbe, cam 1 oră, adăugând câte puţină apă.
Potriviţi după gust cu sare, sos de soia, ce mai doriţi.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise