1. Se curata feniculul si se taie in sferturi.
2. Se fierb bucatile de fenicul in apa sarata cca. 15 minute, dupa care se pun intr-o tava unsa cu unt.
3. Se prepara sosul Bechamel: punem 200 ml. lapte intr-o craticioara pe foc, se adauga putina sare, untul si nucsoara rasa. Cand e cald se adauga faina amestecata cu 50 ml. lapte, se amesteca bine pana se ingroasa, pe foc mic, dupa care se lasa sa se racesca putin.
4. Se toarna osul peste fenicul, se presara cu parmezan si se da la cuptor pentru 20 minute pana se rumeneste.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise