Mancare de fasole verde

Timp pregatire
1 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100gr.carnat feliute
  • 300gr.carne cubulete
  • slanina afumata
  • ulei
  • 2 rosii
  • 1 ardei rosu mic tocat
  • 1 ceapa tocata
  • 3 catei mari de usturoi
  • 2 morcovi taiati rondele
  • 1 morcov ras
  • 2 cartofi mari cubulete
  • cca 400gr.fasole verde proaspata
  • 2 foi de dafin
  • amestec de legume congelate(mazare
  • varza de bruxeles...)condimente:piper
  • sare groasa
  • usturoi pudra
  • boia dulce
  • vegeta.Patrunjel
  • Cimbru sau marar
  • 1 smantana lichida sau bechamel optional.

Mod de preparare

Carnea,carnatul si slanina bucatele se pun pe foc,cu f. putin ulei sau deloc.Se pune putina sare groasa si se lasa la foc mic.Adauga ceapa,usturoiul si morcovul ras,mai lasa putin...,apoi ardeiul,rosiile tocate fara pielita,foile de dafin,morcovii si cartofii,condimenteaza.Amesteca bine,pune fasolea verde,legume congelate dupa plac,amesteca si toarna cca.3 Lt de apa.Lasa sa fiarba,aproape de sfarsit mai condimenteaza daca e nevoie,pune smantana,patrunjelul tocat si cimbru.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise