Se spala fasolea in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte.
Se spala fasolea in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte.
A doua zi, se pun in vasul de la aparatul crock-pot urmatoarele: fasolea boabe, apoi legumele spalate si taiate marunt. Eu am pus si carnati: cabanosii sunt preferatii mei. Deasupra se pun mirodeniile: sare, foi de dafin. Eu am folosit si vegeta de casa (patrunjel radacina, morcov ras, ardei kapia rosu). Apoi se adauga bulionul si rosiile si se acopera cu apa. Initial am pus cam 400 ml apa, am setat aparatul la functia high si l-am lasat 4 ore, dar pentru ca fasolea nu era foarte patrunsa, am mai completat cu aprox 200 ml apa si am mai lasat cam doua ore.
Nota! In ultimele zece minute, se ingroasa sosul cu putina faina dizolvata in apa si pusa prin strecuratoare, altfel iese ca o ciorba.
Nota! aparatul l-am pus pe niste placi de faianta, pentru ca degaja multa caldura.
Portii: 8
Timp de pregatire: 10 min
Timp de gatire: aprox 6 ore, pe nivelul high.
Pofta Buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:
https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/10/mancare-de-fasole-boabe-cu-cabanosi-la.html
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise