Mancare de dovlecei de post-Kusa hart-specific Palestinei

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -1 kg dovlecei mici
  • -1 ceapa de marime medie
  • -3 rosii mari
  • -4 linguri ulei de masline
  • -sare dupa gust
  • -piper proaspat macinat dupa gust

Mod de preparare

Dovleceii se curata de coaja si se taie in bucati mici.

Ceapa se taie marunt.

Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie marunt.

Intr-o cratita antiaderenta se incinge uleiul de masline, se adauga ceapa si se caleste pana devine sticloasa.

Se adauga dovleceii si se mai lasa 2-3 minute la calit, apoi se adauga rosiile.

Se sareaza si se pipareaza dupa gust, se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic 25 de minute.

Se servesc cu lipie araba, masline verzi.

Este o reteta de post foarte gustoasa, sanatoasa si usor de pregatit.

Pofta buna!

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise